Mijn buurman verkocht zijn huis en ik was terughoudend om het mijne te verkopen. Dus besloot ik een beroep te doen op We Invest om een taxatie van de verkoopprijs te maken. Een makelaar kwam gratis mijn huis beoordelen en gaf me een gedetailleerd rapport met de sterke punten en verschillende verkoopstrategieën. Hij gaf me zelfs advies om de waarde van mijn huis te verhogen.

Partner van

Maak een afspraak

Online taxateurs staan nog niet stevig genoeg in hun schoenen om een nauwkeurige en responsieve verkoopprijs maken en die in realtime aan de markt bieden. Ze bieden een goed uitgangspunt, maar mogen geen vervanging zijn voor professioneel advies. En als u het belang van de prijs op de verkoop kent, is het essentieel om op een goede basis te beginnen. Daarom taxeren we bij We Invest uw woning direct bij u, kosteloos en vrijblijvend.

De taxatie van de woning,
de beste keuze om te maken.

Hebt u nog een vraag? 

Een taxatie met een makelaar, een menselijke expertise.

De taxatie van uw woning.
Een beslissende stap, kosteloos uitgevoerd.

Waarom een taxatie thuis en geen online taxatie?

Een online taxatie is gebaseerd op advertentieprijzen en niet op verkoopprijzen, de resultaten zijn dus incorrect. Er wordt ook geen rekening gehouden met externe factoren, zoals de buurt en alle gemaksaspecten.

Zelf mijn woning taxeren, een passende oplossing?

Het is vaak erg ingewikkeld om u los te maken van subjectieve en sentimentele criteria wanneer u uw eigen woning taxeert. Deze criteria resulteren doorgaans in een getaxeerde prijs die veel te hoog is in vergelijking met de markt.

Hoe zit het met de sanitaire en preventieve maatregelen?

We Invest hanteert strikte sanitaire maatregelen voor alle beoordelingen. Onze makelaars zullen worden uitgerust met maskers en handschoenen en zullen zich strikt houden aan de maatregelen inzake sociale afstand die door de overheid zijn vastgesteld.

Posez-nous votre question

Deze taxatie is gratis en vrijblijvend.
Maak nu een afspraak!

De taxatie is een doorslaggevende stap voor elk vastgoedproject. Het is cruciaal dat deze taxatie objectief is en wordt uitgevoerd door een gecertificeerde en getrainde professional. Bij We Invest zijn we toegewijd aan het verstrekken van kwaliteitstaxaties, gebaseerd op objectieve criteria en het verstrekken van een volledig taxatierapport. Wij hebben ervoor gekozen om deze service gratis en vrijblijvend aan te bieden. Waarom? Omdat we onroerend goed willen heruitvinden. Onroerend goed dat professioneel, menselijk en respectvol is.

  Objectief                      Realistisch                       Nauwkeurig

Een taxatie met We Invest?
Een oplossing in drie stappen.

1. We maken een afspraak

2. We komen bij u thuis

3. U ontvangt een persoonlijk taxatierapport

Een We Invest-adviseur in uw regio zal contact met u opnemen om een afspraak te maken op basis van uw beschikbaarheid.

Uw adviseur komt bij u thuis om de prijs van uw woning te taxeren op basis van objectieve criteria, actuele trends en marktontwikkelingen.

U ontvangt dan gratis een volledig en gedetailleerd rapport van uw woning en de taxatie van de waarde ervan.

Een gratis en op maat
gemaakt taxatierapport. 

Onze missie is om u zo goed mogelijk te ondersteunen. We hebben daarom dit rapport gemaakt om u te helpen de taxatie van uw adviseur te begrijpen. Dit rapport bevat: 

   Volledige beschrijving van de woning  

   Beoordelings- en gemaksaspecten

   Positieve punten van uw woning

   Geschatte waarde van uw woning

Een makelaar neemt zeer snel contact met u op. 

Catherine, 59 jaar oud

Ik maak een afspraak