Ik aarzelde om het mijn huis te verkopen. Toen mijn buurman zijn huis verkocht, besloot ik We Invest te bellen om schatting van de verkoopprijs van mijn huis te maken. Een makelaar kwam mijn huis gratis evalueren en gaf me een gedetailleerd rapport met de sterke punten en verschillende verkoopstrategieën, hij gaf me zelfs advies over hoe ik de waarde van mijn huis kon verhogen.

Partner van

Maak een afspraak

Online vastgoedschatters zijn nog niet krachtig genoeg om een nauwkeurige verkoopprijs te bieden die in real time aan de markt is aangepast. Ze bieden een goed uitgangspunt, maar mogen niet in de plaats komen van professioneel advies. En als je weet hoe belangrijk de prijs is voor de verkoop, is het essentieel om op een goede basis te beginnen. Daarom schatten wij bij We Invest uw woning direct bij u thuis gratis en vrijblijvend in.

De schatting of uw pand met een makelaar,
de beste keuze om te maken.

Heeft u een vraag?

Schatting met een makelaar, menselijke expertise.

De geschatte waarde van uw woning. Een beslissende stap, die gratis wordt uitgevoerd.

Waarom een huisschatting en ge
en online schatting?

Een online schatting is gebaseerd op advertentieprijzen en niet op verkoopprijzen, waardoor het resultaat vertekend is. Er wordt ook geen rekening gehouden met externe factoren zoals de buurt en alle gemakselementen.

Schatting van mijn eigen goed, een passende oplossing?

Het is vaak erg ingewikkeld om zich los te maken van subjectieve en sentimentele criteria als men het eigen welzijn inschat. Deze criteria resulteren meestal in een prijs die veel te hoog wordt ingeschat in verhouding tot de markt.

Hoe zit het met de gezondheid en de preventieve maatregelen?

We Invest heeft voor alle evaluaties strenge gezondheidsmaatregelen ingevoerd. Onze agenten zullen worden uitgerust met maskers en handschoenen en zullen zich strikt houden aan de sociale afstandsmaatregelen die door de overheid zijn vastgesteld.

Posez-nous votre question

Deze schatting is gratis en vrijblijvend.
Maak nu een afspraak!

De schatting is een beslissende stap voor elk vastgoedproject. Het is van cruciaal belang dat deze schatting objectief is en wordt uitgevoerd door een gecertificeerde en opgeleide professional. Bij We Invest zijn we toegewijd aan het leveren van kwaliteitsramingen op basis van objectieve criteria en aan het leveren van een volledig waarderingsrapport. Wij hebben besloten deze dienst gratis en vrijblijvend aan te bieden. Waarom? Want we willen opnieuw nadenken over onroerend goed. Een professioneel, menselijk en respectvol onroerend goed.

  Objectief                      Realistisch                       Nauwkeurig

De schatting met We Invest?
Een drie-stappen-oplossing.

1. We maken een afspraak

2. We komen naar uw huis

3. U ontvangt een gepersonaliseerd schattingsrapport

Een We Invest adviseur in uw regio zal contact met u opnemen om een afspraak te maken op basis van uw beschikbaarheid.

Uw makelaar bezoekt uw woning om de prijs van uw woning te schatten op basis van objectieve criteria, actuele trends en marktontwikkelingen.

U ontvangt dan een gratis, volledig en gedetailleerd rapport over uw woning en de geschatte waarde ervan.

Een evaluatieverslag
gratis en op maat gemaakt.

Onze missie, om u zo goed mogelijk te begeleiden. Daarom hebben we dit rapport opgesteld om u te helpen de schatting van uw adviseur te begrijpen.
Dit verslag omvat:

✔  Volledige beschrijving van de woning

✔  Elementen van waardering en gemak

  Positieve punten van uw woning

  Geschatte waarde van uw woning

Een agent zal binnenkort contact met u opnemen.

Catherine, 59 jaar oud

Ik maak een afspraak