Ik twijfelde om mijn woning te koop te zetten. Dus besloot ik beroep te doen op We Invest om een schatting van de verkoopprijs te maken. Hun makelaar kwam gratis mijn huis beoordelen en gaf me een gedetailleerd rapport met de sterktes van mijn woning en verschillende verkoopstrategieën. Daarnaast gaf hij advies over hoe de waarde van mijn woning te verhogen.

Partner van

Maak een afspraak

Online schattingstools nauwkeurig genoeg om een definitieve verkoopprijs op te maken. Ze bieden een goed uitgangspunt, maar kunnen geen vervanging zijn voor het professioneel advies van je makelaar. Eens we de verkoopprijs bepaalt hebben, stellen we een aangepaste marketingstrategie voor om je woning aan de hoogst mogelijke prijs te verkopen. 

Je huis professioneel laten schatten,
dat is de beste keuze.

Heb je nog vragen? 

Een schatting met We Invest, dat is kiezen voor lokale expertise.

Ontvang een gratis schattingsrapport door een expert uit jouw buurt.

Waarom een schatting thuis en geen online schatting?

Een online schatting is gebaseerd op advertentieprijzen en niet op verkoopprijzen. Er wordt vaak ook geen rekening gehouden met externe factoren, zoals de ligging en oriëntatie van je woning. De voorgestelde prijs is dus onvolledig.

Zelf mijn woning schatten, kan dat ook?

Het is vaak erg ingewikkeld om u los te maken van subjectieve en sentimentele criteria wanneer u uw eigen woning schat. Deze criteria resulteren doorgaans in een prijs die veel te hoog is in vergelijking met de markt.

Hoe zit het met de preventieve maatregelen tegen corona?

We Invest hanteert strikte sanitaire maatregelen voor alle afspraken. Onze makelaars dragen maskers en handschoenen en zullen zich strikt houden aan de maatregelen inzake social distancing.

Posez-nous votre question

Onze schatting is gratis en vrijblijvend.
Neem contact op met jouw We Invest adviseur.

De schatting is een doorslaggevende stap voor elke verkoop. Het is cruciaal dat deze schatting objectief is en wordt uitgevoerd door een gecertificeerde en getrainde professional. Een We Invest makelaar uit jouw buurt, die al jaren woont en werkt in zijn zone, komt gratis en vrijblijvend jouw woning schatten. Die schatting is gebaseerd op objectieve criteria en de expertise van je makelaar. Bij ons geen amateurisme, maar een hechte community experten. 

  Objectief                      Realistisch                       Nauwkeurig

Een schatting met We Invest
De 3 stappen van het schattingsproces.

1. Een afspraak inplannen

2. Onze professionele schatting

3. Het schattingsrapport

Een We Invest adviseur uit jouw regio zal contact met je opnemen voor een afspraak. Onze makelaars passen zich aan aan jouw agenda.

Je makelaar zal de verkoopprijs vaststellen op basis van actuele en objectieve criteria die aangepast zijn aan jouw lokale markt.

Je ontvangt het volledig gratis schattingsrapport en aangepast advies voor de verkoop van je woning.

Wat staat er in dat schattingsrapport?

Onze makelaars overlopen een heleboel criteria in hun rapport. Het rapport bevat onder meer: 

   Volledige beschrijving van de woning  

   De sterke punten van je woning

   De objectieve marktwaarde van je woning

Een lokale makelaar zal een afspraak met je inplannen. 

Catherine, 59 jaar oud

Ik ben overtuigd!