Laat je woning door ons schatten, gratis en zonder verplichting!

Gratis schatting

Blog
Lexicon

BRONNEN

Nederlands

4,7 / 5

4,9 / 5

Een tevreden klant aan het woord

Klantendatabank

Realistische schatting
dankzij een grondige kennis van de lokale markt

Klassieke zichtbaarheid 
via vastgoedplatformen en plaats van verkoop

Maximale digitale zichtbaarheid
via sociale netwerken, zoekmachines, SEO

Één enkele contactpersoon
die het pand en de omgeving kent

Complete begeleiding
van de schatting tot het tekenen van 
de akte

7 dagen op 7 beschikbaar

Professionele foto- en videoshoots
door gecertificeerde specialisten

Traditioneel agentschap

3%
(BTW excl.)

3%
(BTW excl.)

We Invest

Prijs
vergoeding per commissie

In enkele cijfers

48 dagen

Gemiddelde verkoopsduur

7 %

Het maximale verschil tussen onze schatting en de effectieve verkoopsprijs

Verkoopsucces van ons agentschap

91 %

Wie ben jij?
Vertel ons wat meer over jezelf.

Privacy
We respecteren uw privacy.

Vraag nu gratis en zonder 

verplichting je schatting aan!

We Invest Real Estate BVBA - ondernemingsnummers : 0550.728.089 - maarschappelijke zetel : Gemeenteplein 8, 1160 Oudergem - erkend vastgoedmakelaar met BIV nummer 507.630

Controle instantie: Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars (BIV): www.biv.be - Luxemburgstraat 16B te 1000 Brussel - Onderworpen aan de deontologische code BIV
Verzekering
 : verzekerd via de collectieve polis n° 730.390.159 die het BIV heeft onderschreven met AXA Belgium.

BEDRIJF

Team
Jobs

SERVICES

Verkoop of verhuur uw pand
Verkoop een nieuwbouwproject

LEGAL

Partner of

SOCIAL

Wij zetten alles op alles om je pand aan de juiste prijs te verkopen.

Onze diensten

Meer weten?

MAKELAARDIJ

Makelaardij

Bij We Invest zetten we graag de juiste mensen op de juiste plaats. Een goede commerciële kracht is niet altijd de beste boekhouder en een fotograaf weet niet altijd alles van SEO. Daarom kiezen wij bewust om uitsluitend samen te werken met echte specialisten. Professionals die uitblinken in hun vakgebied en over de beste tools beschikken om onze klanten maximaal bij te staan.

Objectieve schatting

De schatting van je pand wordt gebaseerd op objectieve criteria die rekening houden met de evoluties in de markt en omgeving. Geen onhaalbaar hoge prijs om je voor ons te laten kiezen, maar een realistische middenweg tussen de prijs die je voor ogen had en de prijs die haalbaar is op de huizenmarkt. Het vakmanschap van onze makelaars vormt de basis van een succesvolle verkoop!

Beschikbaarheid en persoonlijke aanpak

Elke verkoop is anders! Daarom hanteren onze makelaars altijd een aanpak op maat. Ze zijn er wanneer je ze nodig hebt en staan je 7 dagen op 7 bij met snelle antwoorden, advies en hulp, ook ‘s avonds! We maken het verschil met een uitmuntende service en 100% vertrouwen.

Expertise

In alles wat we doen focussen we op kwaliteit en expertise. De BIV-certificering van ons agentschap en de constante bijscholing van onze makelaars vinden we dan ook cruciaal. Zo garanderen we jou een uitgebreide kennis en een vinger aan de pols van de huizenmarkt. En daar profiteer jij van in de vorm van een secure en professionele begeleiding in elke stap van het verkoopproces.

MARKETING

Marketing

Opwaardering

Online maakt één seconde het verschil. Één seconde waarin iemand beslist om wel of niet op een zoekertje te klikken. De foto is hierbij de allesbepalende factor. Bij We Invest doen we dan ook beroep op een professionele fotograaf voor de foto- en videoshoot van jouw pand. Met de juiste beelden, waarin alle pluspunten in de verf worden gezet, springt je vastgoed er online meteen uit. Het resultaat: meer clicks, meer views, meer geïnteresseerden én meer kans op een goed bod!

Wij zetten ook in op “homestaging”. Kort gezegd zorgen we ervoor dat je woning (leegstaand of ingericht) er zo goed mogelijk uitziet met een zo klein mogelijke investering. Hierdoor kunnen we jouw woning voor de beste prijs verkopen. Dankzij een mooie inrichting en schikking van de ruimte, wordt de ideale leefruimte gecreëerd. Zo is de kandidaat-koper meteen onder de indruk en stijgt de kans op een bod. 

Tenslotte maken we een gepersonaliseerde brochure van je pand om de kandidaat-koper te informeren en overtuigen zowel voor, tijdens als na het bezoek. Bouwplannen, foto’s, certificaten, afmetingen, uitrusting, … alle mogelijke vragen over je woning worden in deze brochure beantwoord. Met behulp van deze brochure kunnen bezoekers zich door de woning verplaatsen, alle details opnemen en wie weet, zelfs reeds hun eigen leven erin voorstellen. 

Wij zetten je pand zowel online als offline in de kijker, niet alleen op vastgoedplatformen maar ook op onze eigen website, sociale netwerken, ter plaatse en in de omgeving. We benutten elke mogelijkheid om kandidaat-kopers te bereiken, waar zij zich ook bevinden.

Zichtbaarheid

Technologie

Onze makelaars gebruiken de laatste technologieën om het zichzelf en jou makkelijker te maken. Zo hoeven ze zich niet bezig te houden met administratieve en/of repetitieve taken en kunnen ze al hun aandacht en energie investeren in jou en je project.

Juridische achtergrond

Omkadering

Een verkoop brengt een resem aan administratieve verplichtingen en papierwerk met zich mee. Onze makelaars nemen deze rompslomp graag van je over en stellen het volledig verkoopdossier op.

Wanneer je een goed bod ontvangt, werken onze makelaars samen met de notarissen en begeleiden ze jou in elke stap, tot het ondertekenen van de akte. Zo ben je zeker van een snelle, proactieve en comfortabele opvolging tot alle handtekeningen gezet zijn.

BIV-certificering en juridische opleiding

De makelaars van We Invest zijn allen BIV-gecertificeerd (Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars) en worden constant bijgeschoold in de wetgeving van onroerend goed. Zo kunnen zij jou optimaal ondersteunen in de verkoopadministratie van je woning. De ondersteuning door juridische doorheen heel het traject, garandeert je een efficiënte en correcte afhandeling van jouw verkoop, van schatting tot het ondertekenen van de akte. 

JURIDISCH

Ik heb veel tijd verloren door mijn woning zelf te verkopen, maar ook door met een ander agentschap in zee te gaan. Bij We Invest was het meteen raak. De getalenteerde en professionele medewerkers werken met de nieuwste technologische snufjes om de juiste waarde voor je pand te schatten én verkrijgen.

Philippe, klant van Stéphane

Mijn huis werd verkocht op de tweede bezoekdag, zeer doeltreffend!

Alexander, klant van Benjamin

Mijn woning stond enige tijd te koop bij een makelaar. Na enkele maanden, zonder enige reacties of verkoop in het vooruitzicht, zag de makelaar als enige oplossing de prijs te verlagen. Ik besliste toen om beroep te doen op We Invest. Ze hielpen me van begin tot einde én een snelle verkoop in de beste omstandigheden. Ik ben alvast een tevreden klant.

Max, klant van Géraldine

We waren verrast door hun betrokkenheid en bereidheid om ons verder te begeleiden dan de “eenvoudige” en administratieve procedures.

Karolina, klant van Daniel en Laurent

Onberispelijk werk voor de verhuur van mijn appartement. Zonder twijfel een aanrader.

Nicolas, klant Christina

De dynamiek en sfeer van We Invest is ongezien: altijd goedgehumeurd, op elk moment beschikbaar, altijd luisterend naar mij ... Ik ben tevreden dat ik dit bureau heb gekozen voor de verkoop van mijn huis.

Mady, klant van Jonas

Proactief en altijd luisterend naar uw verwachtingen en oplossingen. Ik raad het ten zeerste aan om met We Invest samen te werken.

Mehdi, klant van Sarah

Logo We Invest

TE KOOP

TE HUUR

NIEUWBOUW

INVESTEREN

GRATIS SCHATTING

Faites évaluer votre bien, gratuitement et sans engagement !

We Invest

Agence classique

Onze sterke punten

Contact

Onze meest geschikte lokale medewerker ontfermt zich over jou en je eigendom.

De agent komt ter plaatse om de waarde van je vastgoed te schatten.

Gratis schatting

Schattingsverslag

Je ontvangt een uitgebreid, objectief en gepersonaliseerd rapport over de schatting van je eigendom.

En vervolgens?

Het avontuur gaat voort terwijl wij je woning in de spotlights zetten.

… tenzij je natuurlijk niet verder wenst te gaan met het meest dynamischemodernecooledoeltreffendefijne en 
sympathieke agentschap aller tijden. 

(Een keuze die we niet begrijpen maar uiteraard wel respecteren!)

Let's go

We Invest gebruikt een doordachte en efficiënte methode…een garantie op succes!

Hoe schatten wij de waarde van een goed?

Hoe werken wij?

De agent komt ter plaatse om de waarde van je vastgoed te schatten.

En vervolgens?

Het avontuur gaat voort terwijl wij je woning in de spotlights zetten.

… tenzij je natuurlijk niet verder wenst te gaan met het meest dynamischemodernecooledoeltreffende
fijne en sympathieke agentschap aller tijden.

(Een keuze die we niet begrijpen maar uiteraard wel respecteren!)

Agentscap X

Partner of

SOCIAL

Faites évaluer votre bien, gratuitement et sans engagement !

Gratis schatting

Laat je woning door ons schatten, gratis en zonder verplichting!